Wie ben ik?

Als docente Engels heb ik ruime ervaring in het voortgezet onderwijs (VO). Ik heb een tweedegraads lesbevoegdheid (Bachelor degree) als docent Engels. Naast het docentschap heb ik veel ervaring als mentrix, leerlingbegeleider en zorgcoördinator. Ik heb diverse cursussen gevolgd alsmede de studie Master Special Educational Needs. Ik werk enkele dagen per week als docent in het Speciaal Voortgezet Onderwijs.
Door mijn werk in het onderwijs heb ik ruime ervaring met scholieren met o.a. een rugzakje (cluster 1, 2, 3 of 4) en/of een LWOO indicatie (Leerwegondersteunend Onderwijs). 

Door mijn betrokkenheid met de deze geweldige doelgroep, de problemen die ik als docent ervaar in ons huidige onderwijssysteem en met het oog op passend onderwijs, voelde ik de noodzaak om meer te doen voor deze scholieren die de extra hulp hard nodig hebben. Sommige leerlingen hebben gewoon net even die extra aandacht nodig, een extra duwtje in de rug of een beetje meer zelfvertrouwen. Met de begeleiding op maat die ik kan leveren, krijgt uw kind net dat beetje extra dat het verdient.

 

 

Nieuws

Scholieren presteren niet beter met computer

15-09-2015 13:42
(ANP) - Het gebruik van computers en andere technologische hulpmiddelen bij scholen leidt niet...

Passend Onderwijs nog lang niet passend

08-09-2015 13:42
(ANP) - Een jaar na de invoering van het passend onderwijs - waarbij kinderen die extra aandacht...

Onderwijs-kamerleden zakken voor rekentoets

10-02-2015 18:38
(Novum) - Eindexamenleerlingen moeten voortaan een rekentoets maken. Vanaf komend schooljaar geldt...
Onderdelen 1 - 3 van 5
1 | 2 >>