Over EdoWijs

Mijn naam is Annelies van Beersum en ik 2013 heb ik EdoWijs opgericht. EdoWijs is een organisatie die zich voornamelijk richt op scholieren in het voortgezet onderwijs die extra begeleiding nodig hebben. Bij het begrip extra begeleiding kan je denken aan huiswerkbegeleiding, bijles of studiebegeleiding. Maar EdoWijs biedt veel meer.


Met het oog op passend onderwijs is er bij diverse belanghebbenden binnen het onderwijs een zorg ontstaan over de scholieren die net wat extra zorg nodig hebben. Zowel ouders en scholen kunnen mij inhuren voor advies en begeleiding van deze scholieren. Mijn werkgebied is de Liemers en de Achterhoek.

EdoWijs is ontstaan uit een passie voor het onderwijs en het besef dat er leerlingen zijn die in een klas niet mee kunnen komen door leerproblemen, of sociale- en/of emotionele problemen. Zij zijn gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen binnen ons huidige onderwijssysteem. Helaas worden klassen steeds groter, wordt de werkdruk van docenten hoger. Hiervan worden de leerlingen de dupe. Vooral die speciale leerlingen die net dat extra beetje aandacht en/of begeleiding nodig hebben.

 

 

Nieuws

Scholieren presteren niet beter met computer

15-09-2015 13:42
(ANP) - Het gebruik van computers en andere technologische hulpmiddelen bij scholen leidt niet...

Passend Onderwijs nog lang niet passend

08-09-2015 13:42
(ANP) - Een jaar na de invoering van het passend onderwijs - waarbij kinderen die extra aandacht...

Onderwijs-kamerleden zakken voor rekentoets

10-02-2015 18:38
(Novum) - Eindexamenleerlingen moeten voortaan een rekentoets maken. Vanaf komend schooljaar geldt...
Onderdelen 1 - 3 van 5
1 | 2 >>